Bevezető – A Blogról

A blog elsődleges célja a kereskedő robot fejlesztésének dokumentálása. Aki végigköveti a blog ezen részét az biztos vagyok benne, hogy jobban meg fogja érteni a piac működését a Technikai analízis lényegét, súlyát és aki fogékony rá, talán még pár ötletet is kaphat saját bot fejlesztéséhez.  Emellett a kripto világ egyes eseményeiről/résztvevőiről is lesznek posztok de ezek SEM minősülnek pénzügyi tanácsadásnak, ahogyan semmi az oldalon. Mindenki a saját pénzéért felel!

Amit szívesen csinálok:

  • Szívesen várlak a Facebook csoportban, ahol az adott témákat a poszt alatt ki lehet tárgyalni.
  • Szívesen várlak a Discord csoportban (ennek kialakítása folyamatban van), ahol a bot bizonyos funkciói láthatóak lesznek.

Amit nem szívesen csinálok:

  • Nem szívesen válaszolok kérdésekre. Lehet nem hangzik valami kedvesen, de sajnos nincs valami sok időm. Ezt a projektet munka mellett csinálom, vagyis lehúzok 8 órát, majd ezzel kapcsolatban is lehúzok még 4-6 órát és a családomra is szeretnék időt szánni (és aludni is kellene) így nem valószínű, hogy technikai kérdésekre sűrűn válaszolni fogok.
  • Nem adom ki a bot forráskódját. Aki végigolvassa a blogot az biztos vagyok benne, hogy saját maga is meg fogja tudni csinálni azt, amit én.
  • Nem adok hozzáférést a bothoz. Ez a bot soha nem fogja pénzért cserébe mások számláit kezelni. Egyszerűen azért, mert az a típus vagyok, aki nagyon rosszul érezném magam ha akár csak 10 USD kára is keletkezne bárkinek a bot miatt. És nem akarom rosszul érezni magam. Signalokat a Discord csatornán idővel a bot lehet adni fog, de ez sem mostanában várható.
Megosztás