Inlock – az inlockról röviden

Nagyon röviden az Inlock egy olyan CeFi (Centralized Finance), amely kriptovaluta letétre kamatot vagy kölcsönt ad. A projekt 3 éves és stabilan, kiszámíthatóan működik és fejlődik. A rendszer alapja egy token, az ILK mely jelenleg egy tőzsdén (liquid.com) vagy a platform saját tokenmarket-jén keresztül vásárolható meg vagy adható el. Az ILK token birtoklásával különböző előnyökhöz juthatunk a rendszeren belül, ilyen például a magasabb kamat a rendszerben tartott kriptovalutákra.

Miért jó az Inlock?

Egy kiegyensúlyozottan, transzparensen működő, stabil, egyenletes fejlődést mutató cég, csillagos ötös ügyfélkezeléssel. A 6-10%-os éves kamat a valutákra nem egetrengetően sok, de cserébe a jóváírás hetente történik (a kamatok naponta gyűlnek) és nincs lekötés, hanem a kriptovaluta bármikor szabadon kiutalható. A kölcsönök esetén a kamatok a piachoz mérten korrektek.

Kockázatok

Mint minden vállalkozásban ebben is van kockázat, de jelenleg én azt látom a piac egyik legjobb választása az Inlock a HODL-er szemléletű befektetők számára. Bár vannak magasabb százalékokat ígérő platformok de mint tudjuk a többet ígérés többnyire a több szívás velejárója.

Potenciál

Amellett, hogy korrekt kamatot ad a platformon tartott eszközökre, az ILK tokenben a projekt fiatal mivolta miatt még óriási potenciál van. Jelenleg 0,01 USD árfolyam körül mozog egy token ára, amiből maximum 4,4 milliárd darab lehet. A folyamatos fejlődésnek és a rendszer ökoszisztémájába egyre szorosabban beépülő token megkerülhetetlensége miatt idővel ez az ár a sokszorosát is elérheti.

Megosztás